Over Revive Style

 

 

 

 


Welkom op de pagina specifiek bedoeld voor informatie over Revivestyle.

Revivestyle is mijn persoonlijke modeblog waar ik elke maandag, woensdag, donderdag en zaterdag een artikel plaats. Het is mijn creatieve uitlaatklep, waar ik lekker van mij af kan schrijven over de dingen die ik leuk vind. Artikelen die je vaak op mijn blog zal zien, zijn artikelen over mode, beauty en lifestyle. Ook schrijf ik graag persoonlijke artikelen en neem ik jullie mee in mijn dagelijkse leventje.

Voor het maken van de layout van de site ben ik lang bezig geweest met het nadenken over het ontwerp. De vraag die ik mijzelf afvroeg was: ‘Wat moet mijn blog uitstralen?” Daarbij vond ik dat mijn blog een zekere rust moest uitstralen, dus heb ik geen felle kleuren in de layout toegevoegd. Ook moest het ontwerp strak zijn met een beetje pit, zodat Revivestyle lekker op zou vallen bij alle lezers. Het heeft heel wat tijd en aandacht gekost, maar uiteindelijk kon op 29-10-2016 mijn eigen website met eigen domein dan ook echt de lucht in. Hiervoor bestond Revivestyle ook al, maar dan met een blogspot domein.

En jeetje, wat ben ik blij dat ik de stap naar een eigen domein gemaakt heb. Nu voelt revivestyle echt als mijn eigen plekje op het web en daar ben ik heel trots op!

Mocht je nog vragen hebben over Revive Style, dan kun je natuurlijk altijd een mailtje sturen naar: info@revivestyle.nl

Veel plezier met het lezen en bekijken van mijn blog!
Liefs,
Lisa

© 2016 Revivestyle.nl